11/8 SSRK Kumla

Domare Anne-Chaterine Eddof

I dag styrde vi bilen mot Kumla och med oss hade vi ”Ella” Z Ace of Heart, ”Gry” Z Heavens Fantasy, ”Kajza” Z Mystar Fighter. Först ut samt debut ringen lilla Ella 4 mån ,hon skötte sig strålande :-).Hennes kritik ”Mkt harmonisk redan nu. Välformat huvud, eminint uttryck utm, hals o manke. Aningen lång i länden. Bra bröstförhållande o benstomme. Välvinklad. Välgående . Bra attityd”. 2:a med hp. Nästa ut var Gry som plaserade sig som Bir valp med en strålande kritik. ”Typfull redan nu, Välformat huvud med bra proprtioner. Utm ögon o öron,Mkt bra hals o manke. Utm bröstförhållande o benstomme. Välviklad o välgående. Så nära typiska rörelse som man kan komma , Bra päls o attityd” BIR Valp Bis valp 2, ”Kajza” gick in i öppenklassen men plaserades sig 4 i klassen, fördagen något högt hull

”Ella” Zkatans Ace Of Heart
”Gry” Zkatans Heavens Fantasy 6 mån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *